Începând cu 01.11.2021 Societatea de Transport Public Tulcea a încheiat un protocol de colaborare cu Direcția de Poliție Locală a Municipiului Tulcea pentru a efectua controlul legitimațiilor de călătorie, in mijloacele de transport in comun.

În urma controalelor zilnice efectuate de echipele mixte de control s-au depistat persoane adulte care utilizau legitimații de călătorie pentru elevi, dar și elevi care circulau cu legitimații nevizate / nealimentate cu călătorii.

Pentru a evita repetarea acestor situații vă reamintim că legitimațiile pentru elevi pot fi folosite doar de către aceștia fiind nominale si  neputand fi utilizate de alte persoane. Elevii care urcă în mijloacele de transport în comun sunt obligati să posede legitimații de călătorie valabile și să le valideze la  fiecare urcare în autobuz.

Alimentarea legitimațiilor de călătorie se va face la punctele de lucru (Delta, Neptun, Vest pe loc, iar pe adresa de email legitimatii@stp-tulcea.ro în 2 zile lucrătoare). Începând cu data de  01.12.2021 alimentarea cardurilor se va face din 6 luni în 6 luni.