SC TRANSPORT PUBLIC SA aduce la cunostinta intentia de a achizitiona servicii de pază si protectie obiective şi bunuri cat si servicii de control legitimatii de calatorie pe mijloacele de transport in comun.

In consecinta, invitam societatile specializate in paza si protectia bunurilor si valorilor sa depuna oferte in conformitate cu conditiile prevazute in Documentatia de atribuire si caietul de
sarcini. In urma evaluarii, va fi desemnata castigatoare societatea care va indeplini toate conditiile solicitate in Documentatia de atribuire si caietul de sarcini. Criteriul de atribuire va fi pretul cel mai scazut.

Se va oferta tarif/ora/agent. Serviciile se vor presta pentru o perioada de maxim 3 luni pana la finalizarea unei proceduri deschise, organizata conform OUG 34/2006 cu
completarile si modificarile ulterioare.

Ofertele se vor depune la sediul SC TRANSPORT PUBLIC SA Tulcea serviciul secretariat, pana cel mai tarziu la data de 17.09.2013 orele 16 00.

Documentatia completa poate fi ridicata gratuit, zilnic de la sediul societatii din Tulcea, str. Prelungirea Taberei nr.7 serv secretariat, program 08:00 -16:00.

Pentru informatii suplimentare: serv.secretariat – 0240534278 .

Pentru detalii complete: Descarca documentul oficial